Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi
Termeni si conditii Contact Intrebari frecvente Despre noi Cum cumpar? Ajutor Protectia datelor personale
Categorii
info-stiri

11even Experiences Oradea Puncte de cotitura, Momente care schimba vieti


Evenimentul a avut loc la Oradea, în data de 11.11.2016 la Sinagoga Zion din strada Independenței nr.22,  începand cu ora 17:00. Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate de Fundația Comunitară Oradea pentru consolidarea Fondului Științescu, fond prin care se vor finanța programe educaționale de dezvoltare și stimulare a pasiunii tinerilor pentru științe.

www.vinuri-pe-net.ro a sprijinit printr-o sponsorizare organizarea acestui eveniment deosebit , eveniment care a punctat momentele speciale care au schimbat viata speak-erilor prezenti.

Sinagoga Zion a găzduit, vineri seară, a cincea ediţie a evenimentului "11even experiences", care an de an are loc în 11 noiembrie şi în cadrul căruia 11 speakeri au vorbit, timp de 11 minute fiecare, despre momentele de cotitură din viaţa lor.

Cătălin Popa, reprezentantul Fundaţiei Comunitare, organizatoarea evenimentului, le-a spus celor prezenţi, înainte de a da startul discursurilor, că vor asculta adevărate vedete, dar nu pentru că ar fi... ( cititi articolul integral pe Bihoreanul.ro )

Caloian Feteasca Neagra_www.vinuri-pe-net.ro

http://www.elevenevents.ro/oras/oradea