Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi
Termeni si conditii Contact Intrebari frecvente Despre noi Cum cumpar? Ajutor Protectia datelor personale
Categorii

Termeni si conditii www.vinuri-pe-net.ro

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII


Vã multumim pentru vizitarea acestui website. Vã rugãm sã cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesitã acceptarea de cãtre dumneavoastrã a Termenilor si Conditiilor .
Accesarea si utilizarea acestui site este supusa urmãtorilor termeni si conditii, precum si tuturor legilor aplicabile. Vizitarea în continuare a acestui site presupune cã sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Acest site are o interfatã prietenoasã si este destinat sã furnizeze vizitatorilor informatii asupra companiei si produselor acesteia.

Acuratetea, completitudinea si actualitatea informatiei

Cu toate cã depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea dacã informatia disponibilã pe acest website nu este exactã sau completã. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc. Sunteti de acord cã este responsabilitatea dumneavoastrã de a monitoriza orice modificãri ale materialului si informatiei ale acestui website.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.


Garantii si renuntãri

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastrã personal si exclusiv. Ne rezervãm dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina, fãrã aviz în prealabil, în orice moment, accesul dumneavoastrã la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.Produsele pot fi returnate inainte sau dupa ce au fost  platite daca nu corespund cerintelor dumneavoastra.

Responsabilitate legalã

Firma noastra si /sau orice alte pãrti implicate în crearea, executia sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legalã sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitãti directe, incidentale, din consecintã, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesãrii, utilizãrii, incapacitãtii de utilizare, a schimbãrii continutului acestui website de cãtre dumneavoastrã, sau ca urmare a accesãrii de cãtre dumneavoastrã a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, conform legilor în vigoare, ca urmare a actiunilor pe care le întreprindem sau nu ca rezultat al oricãrui mesaj de postã electronicã trimis de dumneavoastrã.Firma noastra si/sau orice alte pãrti implicate în crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmiterea unor modificãri, actualizãri sau alte comunicate în legãturã cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificãrilor, fãrã aviz prealabil.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervãm dreptul de a face orice completãri sau modificãri la aceastã notificare legalã. Vã rugãm sã vizitati aceastã paginã din când în când pentru a vã informa asupra acestora si a noilor informatii. Nu onoram produse; tigari, bauturi spirtoase, persoanelor care nu au implinit 18 ani, conform legislatiei in vigoare.Administrare

Acest site este administrat de WSC Retail&Turism SRL, pentru orice eventuale erori in folosire, aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze. Firma noastra isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o  avertizare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site www.vinuri-pe-net.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea firmei noastre sau al furnizorilor nostri care au fost de acord ca noi sa le utilizam pe acest site. Folosirea fara acordul nostru a  oricarora dintre elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

IMPORTANT: la unele articole este posibil ca pretul afisat sa fie mai mic decat pretul actual al produsului, iar livrarile pentru acestea se vor efectua dupa confirmarea prealabila a preturilor de catre client. 

ATENTIE: IMAGINILE PRODUSELOR SUNT DOAR CU TITLU DE PREZENTARE.Pot exista diferente intre imagini si produsul comandat.Transportul nu este inclus in pret.